De definitieve gids voor koffiebekers bedrukken

Kunt u ergens anders dezelfde witte bekers aankopen een lagere verkoopprijs, vervolgens ontvangt u dan ook betreffende het nog eens 10% korting op een laagste verkoopprijs!

Goedkope koffiebekers rekent nooit onkosten voor het produceren aangaande een ontwerp en rekent ook geen verzendkosten. De weergeven prijzen bestaan uiteraard tevens all-in prijzen.

Die kartonnen koffiebekers beschikken over ons extra wand zodat een bekers ons nóg snellere isolatiewaarde beschikken over.

Dit collectie (duurzame) relatiegeschenken is ettelijke malen hoger vervolgens wij op deze plaats mogen laten bemerken. Neem aanraking op betreffende ons verkoopteam voor dit totale productaanbod, daar is zoveel mogelijk. Wij adviseren jouw met genoegen.

Kunststof bekers bedrukken vervaardigd dit geoorloofd teneinde uw bekers een unieke look te geven. U kunt de bekers bijvoorbeeld voorzien van uw bedrijfslogo. Hieronder vindt u onze verscheidene maten bekers.

Wensen zijn jouw de poly bekers vlug in woonhuis ofwel wacht jouw liever een paar weken zodat jouw alsnog ons extra korting mee kan beetpakken.

Voor een zakenrelatie is een foto met het pand waarin de beurs gevestigd is ons beter alternatief. Ons koffiemok bedrukken met foto van ons bedrijfspand is aldoor populairder. 

Kartonnen koffiebekers bedrukken kan zijn een verrijking met uw huisstijl waarmee u uw beurs extra tussen de aandacht kunt bezorgen voor klanten en relaties. Die bekers van 230cc bestaan net iets ruimer dan een gewoonlijke 180cc. Dit montuur met 230cc/8oz is ons perfecte beker voor cappuccino, thee of coffee 2 go. Een beker kan zijn zeer sterk. Cheapie koffiebekers rekent nooit onkosten vanwege dit produceren over een ontwerp en rekent tevens geen verzendkosten. Een weergeven prijzen bestaan zeker ook all-in prijzen. Behalve onze productiefaciliteiten in Groningen, beschikken over wij verder een persoonlijk faciliteit in China wegens grote aantallen. Wilt u dan ook grotere aantallen vanwege extreem lage tarieven? Vraag prijsopgave aan.

De enkelwandige kartonnen bekers zijn bestemd voor toepassen op vele plaatsen en in meerdere situaties. Denk met kantoor of kantine, doch tevens aan beurzen, festivals ofwel ook je sportvereniging.

Stevige koffiebekers 177cc / 7oz Een inhoud met deze beker is 180 cc. 180 cc kan zijn het meest gebruikte formaat in Nederland en staat in verhouding betreffende ons normale kop koffie. Aantrekkelijk met deze koffiebeker is dat de beker wat breder is en over dikker karton beschikt. De kartonnen beker is daardoor zeer duurzaam en bezit ons more info hoge isolatiewaarde.

Wat ook heel wat is gedaan kan zijn om een aantrekkelijke spreuk of tekst in combinatie betreffende ons foto of merknaam te laten drukken op ons mok. Hieronder vindt u enige hete teksten terug voor op de mokken. Hetgeen dacht u van één over die aantrekkelijke teksten op ons mooie magische mok of op een opwindende rode mok voor Valentijnsdag?

buiten oor bestaan origineel Delfs Blauw aardewerk maar in ons modern jasje. Een beker heeft ons inhoud over 0,2L.

Meer begrijpen over onze manier betreffende kunststof bekers bedrukken wegens u een bestelling plaatst? Neem dan aanraking met het op, opdat we u meer kunnen vertellen aan de werkwijze. 

Alvorens u dan ook contact betreffende ons opneemt zetten wij nog met genoegen een momentje al die voordelen wegens u op een rij. Zodra u voor ons besteld profiteert u dan ook namelijk betreffende: - Hoogstaande middelen voor een laagste prijs - Middelen welke voor 16:00 uur besteld geraken zijn een eerstvolgende dag alang afgeleverd - Jarenlange expertise - Iedere keer voor niets verzending Klantenservice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *